Przesiadka na jednoślad....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zepter00
    RS
    • 2008
    • 2304

Przesadzacie http://www.youtube.com/watch?v=Cg52C-no-C4 :lol:
    Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• leff
      Elegance
      • 2004
      • 862

Zamieszczone przez WIELKIBONGO
      Zamieszczone przez leff
      pozostane jednak przy integralu .........
      Ja również bo wczoraj jak dostałem w szybkę przy prędkości ..... :diabelski_usmiech to myślałem,że mi ją rozbije :cry:

gdybym tak dostał w twarz to pewnie bym się z......ał :roll:
      masz na Hundzie wlepe OCP? :diabelski_usmiech

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

• Dzida
        RS
        • 2006
        • 2253

Zamieszczone przez leff
        pozostane jednak przy integralu .........
        Ja również.
        Zamieszczone przez zepter00
        Moja "Virażka"
        535 czy 750?

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

tak czytam różne "motocyklowe" rzeczy i generalnie widać maksymalne zadęcie na bezpieczeństwo, odpowiednie ciuchy, rozsądek itd. itp.
          czytam też, że największa część uderzeń w czasie wypadku jest właśnie w tą okolicę, która w kasku otwartym jest właśnie otwarta

a potem i nie tylko tu, zauważam jednak, że i tak wszystko sprowadza się do lansu :lol:

(a w ciemnych okularach PRAWIE każdy wygląda zajebiście, nie radzę umawiać się z dupami po takich zdjęciach, zazwyczaj MEGA porażka :lol: )

[ Dodano: Czw 07 Kwi, 11 19:28 ]
          zepter00, czyżbyś na coś liczył w tym wątku i na tym forum?
          nie wiem czy się zorientowałeś ale tu są prawie sami faceci :hmm

[ Dodano: Czw 07 Kwi, 11 21:53 ]
          leff, dzięki za prezentację horneta, rzeczywiście nie jest taki całkiem mały
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

• leff
            Elegance
            • 2004
            • 862

rob to prawko bede mial z kim latac

Komentarz

• szkoda
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 22543

Zamieszczone przez leff
              teraz baniak mi zatrułeś tym CBFem...
              a idź do cholery :lol: :wink:

[ Dodano: Czw 07 Kwi, 11 22:45 ]
              Marek, a Ty co masz za cudeńko, bo nie mogę sobie przypomnieć...
              była BKD+DSG '05 120kkm
              była BXE '08 190kkm

Komentarz

• leff
                Elegance
                • 2004
                • 862

bo CBF 600 to zajefajne moto, uniwersalne, fajnie oddaje moc, przewidywalne, sprawdzona konstrukcja

Komentarz

• Dzida
                  RS
                  • 2006
                  • 2253

Zamieszczone przez szkoda
                  Honda Shadow VT 1100, aktualnie na wiosennym przeglądzie
                  szkoda, jest BMW K100 LT w idealnym stanie do kupienia za małą kasę, zastanów się czy coś takiego Ci odpowiada.

Komentarz

• szkoda
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 22543

Zamieszczone przez Dzida
                    BMW K100 LT
                    nienienie, na razie nie
                    dzięki
                    była BKD+DSG '05 120kkm
                    była BXE '08 190kkm

Komentarz

• WIELKIBONGO
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 1594
                      • Superb II (3T4)

Zamieszczone przez leff
                      teraz baniak mi zatrułeś tym CBFem...
                      a idź do cholery :lol: :wink:

[ Dodano: Czw 07 Kwi, 11 22:45 ]
                      Paweł jak chcesz to ja Ci mogę CBF-kę zaprezentować :lol: :wink:

leff niestety na łyżwie nie mam naklejki :lol: 8)
                      NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                      PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                      BYŁA TEŻ CEGA
                      A TERAZ JEST SUPERB CBBB
                      MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• szkoda
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2005
                        • 22543

to może lepiej nie, drogi Dariuszu
                        była BKD+DSG '05 120kkm
                        była BXE '08 190kkm

Komentarz

• zepter00
                          RS
                          • 2008
                          • 2304

tak czytam różne "motocyklowe" rzeczy i generalnie widać maksymalne zadęcie na bezpieczeństwo, odpowiednie ciuchy, rozsądek itd. itp.
                          czytam też, że największa część uderzeń w czasie wypadku jest właśnie w tą okolicę, która w kasku otwartym jest właśnie otwarta

a potem i nie tylko tu, zauważam jednak, że i tak wszystko sprowadza się do lansu :lol:

(a w ciemnych okularach PRAWIE każdy wygląda zajebiście, nie radzę umawiać się z dupami po takich zdjęciach, zazwyczaj MEGA porażka :lol: )

[ Dodano: Czw 07 Kwi, 11 19:28 ]
                          zepter00, czyżbyś na coś liczył w tym wątku i na tym forum?
                          nie wiem czy się zorientowałeś ale tu są prawie sami faceci :hmm

[ Dodano: Czw 07 Kwi, 11 21:53 ]
                          leff, dzięki za prezentację horneta, rzeczywiście nie jest taki całkiem mały
                          Ja tam gleby i innych zdarzeń drogowych nie zamierzam sprawdzać. Glebę się zaliczało i owszem... dwa razy na skuterze... ale to bardzo dawno było z czego raz w zimę :P

Każdy motocyklista ma taki "garnek" jaki mu się podoba i na jaki go stać... odrobinę determinuje to też rodzaj maszyny... W życiu nie założę na chopera kasku integralnego. Nawet z "Jetem" miałbym rozterki :?

Co do umawiania, to ja się z dziewczynami w kaskach i ciemnych okularach nie umawiam. :lol: Spokojna twoja rozczochrana

Na nic tutaj nie liczę... prezentuję tu tylko zajebisty kask i robię sobie jaja... No chyba, że który ma Lancera EVO. Jeśli da mi się przejechać to dam mu się dotknąć... ale tylko w kolano. :lol:

Dzida: Yamaha XV 535 DX Virago

Garnek na głowę podług okazji. Wersja Egipsko Libijska :lol:
                          Załączone pliki
                          Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

Komentarz

• szkoda
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2005
                            • 22543

Co do umawiania, to ja się z dziewczynami w kaskach i ciemnych okularach nie umawiam. :lol:
                            no jak, przecież właśnie się chwalisz, że to robisz :diabelski_usmiech :wink:

Na nic tutaj nie liczę... prezentuję tu tylko zajebisty kask i robię sobie jaja...
                            iiiii, no to lipa
                            no nie, Darek :?: :diabelski_usmiech
                            była BKD+DSG '05 120kkm
                            była BXE '08 190kkm

Komentarz

• zepter00
                              RS
                              • 2008
                              • 2304

Przecie po polsku piszę:"... z dziewczynami w kaskach..." Ja sam mogę mieć co najwyżej jeden kask w danej chwili. Chodzi o "zeńszczyny" :P Ehh.... związek logiczny i czytanie ze zrozumieniem. :wink:
                              P.S O co chodzi z Darkiem? Może "Miśka" Evo posiada? :diabelski_usmiech

Dzida: tej "Beemce" tylko niebieskich kogutów brakuje i długiej anteny

Komentarz

• szkoda
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2005
                                • 22543

Przecie po polsku piszę:"... z dziewczynami w kaskach..." Ja sam
                                mogę mieć co najwyżej jeden kask w danej chwili. Chodzi o "zeńszczyny" Ehh.... związek logiczny i czytanie ze zrozumieniem.
                                tak sądziłem, że będziesz próbował mi to wytłumaczyć a mimo wszystko nie mogłem się powstrzymać, żeby Cię nie wypróbować :haha:
                                a już myślałem, że nam się tu ten dowcip zaczyna skrzyć... :lol:
                                no nic, to ja już nie tłumaczę, poczucie humoru to oznaka inteligencji

P.S O co chodzi z Darkiem? Może "Miśka" Evo posiada?
                                może, może...
                                a może są w studni :lol: 8)

[ Dodano: Pią 08 Kwi, 11 07:12 ]
                                wracając do adremu (tak, wiem, że to nie jest prawidłowo napisane i w ogóle :lol: ) to na dzień dzisiejszy najbardziej podoba mi się CBF 600 w komplecie z kaskiem intergralnym :lol:
                                ale tak na prawdę to jednak trudno powiedzieć co mi się zdecydowanie nie podoba... :roll:

nie mam nic do samej armatury, mnie głównie drażni ten styl, który się za tym trochę ciągnie, takiego "polskiego komboja" (napisane z błędem - wiem :lol: ), dla mnie lekka żenka, a znam takich, którzy traktują to ŚMIERTELNIE poważnie...
                                poza tym te kongresy, stopnie itp... jak widać to stoi w totalnej sprzecznością z ideą OCP na przykład.
                                była BKD+DSG '05 120kkm
                                była BXE '08 190kkm

Komentarz

• leff
                                  Elegance
                                  • 2004
                                  • 862

WIELKIBONGO, jak mozesz zaprezentowac gdzies ta CBF srebrno/niebieska to ja poprosze :szeroki_usmiech pewnie moj malolat by byl zachwycony :diabelski_usmiech

Komentarz

• szkoda
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2005
                                    • 22543

Zamieszczone przez leff
                                    WIELKIBONGO, jak mozesz zaprezentowac gdzies ta CBF srebrno/niebieska to ja poprosze :szeroki_usmiech pewnie moj malolat by byl zachwycony :diabelski_usmiech
                                    jak bez konsekwencji to ja też się piszę oczywiscie
                                    była BKD+DSG '05 120kkm
                                    była BXE '08 190kkm

Komentarz

• Dzida
                                      RS
                                      • 2006
                                      • 2253

nie mam nic do samej armatury, mnie głównie drażni ten styl, który się za tym trochę ciągnie, takiego "polskiego komboja" (napisane z błędem - wiem ), dla mnie lekka żenka, a znam takich, którzy traktują to ŚMIERTELNIE poważnie...
                                      eeeee, czyżbym o czymś nie wiedział? Możesz rozwinąć temat? Wydaje mi się Paweł że trafiłeś na kogoś, kto dorobił sobie jakąś ideologię do motura na którym pomyka i stad się wzięło Twoje takie a nie inne zdanie.

Natomiast jeżeli chodzi o HD to faktycznie dosyć specyficzne i dosyć zamknięte środowisko.........

Komentarz

• Deo
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 1729
                                        • Volkswagen
                                        • CRMB 2.0 TDI 150 KM

Chłopaki a miał z was ktoś do czynienia z Yamaha SZR 660?
                                        Szukam moto dla siebie i tak się zastanawiałem nad tą Yamaha.
                                        Pozdrawiam,
                                        Grzesiek

Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
                                        Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB

Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]

Komentarz

• zepter00
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 2304

Zamieszczone przez Dzida
                                          nie mam nic do samej armatury, mnie głównie drażni ten styl, który się za tym trochę ciągnie, takiego "polskiego komboja" (napisane z błędem - wiem ), dla mnie lekka żenka, a znam takich, którzy traktują to ŚMIERTELNIE poważnie...
                                          eeeee, czyżbym o czymś nie wiedział? Możesz rozwinąć temat? Wydaje mi się Paweł że trafiłeś na kogoś, kto dorobił sobie jakąś ideologię do motura na którym pomyka i stad się wzięło Twoje takie a nie inne zdanie.

Natomiast jeżeli chodzi o HD to faktycznie dosyć specyficzne i dosyć zamknięte środowisko.........
                                          Tak właśnie jest! :?

Komentarz

• soszek81
                                            L&K
                                            • 2010
                                            • 1245

Zamieszczone przez Dzida

Tak właśnie jest! :?
                                            Potwierdzam. Kolega raz podjechał przejazdem na taki zlocik (HD i podobnych) Kawą ZX9R.
                                            Wyproszono go bo "to nie taka impreza".
                                            A chciał sobie tylko pochodzić i pogadać o tych sprzętach a nie palić gumę.

Z drugiej strony znam ludzi na armaturach co nie mieli nic przeciwko abym sobie z nimi w traskę pojechał na mojej CBX. Zabawnie to wyglądało - 7 czarnych i błyszczących chromem armatur i ja na końcu - czerwona stara Honda :diabelski_usmiech
                                            Była O1 kombi ALH++ 150/340
                                            Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• szkoda
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2005
                                              • 22543

Zamieszczone przez Dzida
                                              eeeee, czyżbym o czymś nie wiedział?
                                              no Marek...

ja wymiękam
                                              jakby to w co się tutaj bawimy tak wyglądać miało to... :haha:

a motocykle?
                                              są zajebiste.
                                              była BKD+DSG '05 120kkm
                                              była BXE '08 190kkm

Komentarz

• Dzida
                                                RS
                                                • 2006
                                                • 2253

ja wymiękam
                                                OK jasne. :wink: Ponieważ ja jestem totalnie antyspołeczny jeżeli chodzi o tego typu pierdolety, pozwoliłem sobie kiedyś na forum Hondy Shadow to dosyć konkretnie wyartykułować..... Nazwano mnie outsiderem, czarną owcą, itp. Wiec napisałem że mam ich w dupie i cześć. I nie jestem już na tamtym forum.

Naprawdę nie na tym (IMHO) polega śmiganie na 2 kółkach.

Komentarz

• szkoda
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2005
                                                  • 22543

Zamieszczone przez Dzida
                                                  Naprawdę nie na tym (IMHO) polega śmiganie na 2 kółkach.
                                                  no jasne, ale na co dzień obserwuję takie właśnie przypadki i chociażby przez przekorę (no bo właśnie też tak mam :lol: ) przynajmniej jak na razie pewnie się nie przełamię
                                                  była BKD+DSG '05 120kkm
                                                  była BXE '08 190kkm

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2006
                                                    • 1594
                                                    • Superb II (3T4)

leff, szkoda, możemy się jutro lekko ustawić :wink:
                                                    NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                                    PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                                    BYŁA TEŻ CEGA
                                                    A TERAZ JEST SUPERB CBBB
                                                    MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

Pracuję...